Loading

HFC - HungarianFigureCollectorsHFC - HungarianFigureCollectorsCommunity & Help

HFC - HungarianFigureCollectors
TenshiTenshihace 11 años
This is a club for all figure (and other anime merchandise) collectors
who are from Hungary or consider themselves Hungarian.


============================================================================================


Kiemelt Témák:

A Figurákról általában topikban lehet beszélgetni az új bejelentésekről, az aktuális megjelenésekről, a friss beszerzésekről.
Itt lehet feltenni a figurákkal és a gyűjtéssel kapcsolatos kérdéseket is.

A Figura fotókba várjuk a tagok saját készítésű képeit, amelyek kérésre a klub galériájába is bekerülnek.

Az Eladó dolgokban lehet meghirdetni az eladásra/cserére szánt termékeket.

A Külföldi rendelésekben lehet tanácsot kérni illetve adni a külföldről történő beszerzésekkel kapcsolatban.

Az Általános témákban pedig mindenről mehet a társalgás, anime, manga, conok, cosplay, boltok, stb.


============================================================================================


A galériába kizárólag a klub tagjainak saját készítésű fotói kerülhetnek be. Rendszeres időközönként frissítem az új feltöltések közül szemezgetve, de ha valaki egy konkrét fotót szeretne hozzáadatni a galériához, az a klubszobába tett hozzászólással jelezheti.


============================================================================================


Magyarországi anime/manga beszerzőhelyek:
http://abload.de/img/animeland08u96.jpg https://abload.de/img/geekcornerwfs9v.jpg http://abload.de/img/trillianwougq.jpg https://abload.de/img/sakurazaka9ysk4.jpg

http://abload.de/img/mfc-bannerjouk5.jpg
Modificado hace 2 años177 usuarios500 comentarios

Foros25

Comentarios500 comentarios

MoriganHace 9 meses#72535093Sajnos tagként nem látom a függőben lévő kéréseket, így ugyanazt tudom javasolni, mint korábban, hogy írj rá a csoport adminisztrátorára (Setire), hogy szeretnél bekerülni a közösségbe, így hátha a figyelmének előterébe kerülnél, illetve lehet az is segítene, ha linkelnéd neki az itteni profilodat is. ;)
Köszi! Akkor majd megpróbálom ezt.
Hace 9 meses
IxianNavigatorHace 9 meses#72535029Köszi a gyors választ! Rákerestem a nevére, meg is van. Eddig nem a privátsága miatt nem találtam, hanem mert a kereső csak a névben keres. Az pedig nem tartalmazza azokat a szavakat, amik eszembe jutottak (magyar, anime, figura). A "figure" szót meg miért írtam volna be, ha egyszer magyar csoportot keresek, ugye :) Security by obscurity, I guess.
Egyébként a vicces dolog az az, hogy a jelek szerint már jelentkeztem is a csoportba, csak elfeledkeztem róla. És most eszembe is jutott, hogy 1,5 éve amikor a legelső figuráimat vettem a Mondoconon, akkor ajánlotta egy fiú és egy lány. (A nevüket természetesen elfelejtettem megkérdezni.) Akkor jelentkeztem is rögtön, ami azóta is függőben van.


Sajnos tagként nem látom a függőben lévő kéréseket, így ugyanazt tudom javasolni, mint korábban, hogy írj rá a csoport adminisztrátorára (Setire), hogy szeretnél bekerülni a közösségbe, így hátha a figyelmének előterébe kerülnél, illetve lehet az is segítene, ha linkelnéd neki az itteni profilodat is. ;)
Hace 9 meses
MoriganHace 9 meses#72534754Nem, van egy JAM Figure nevű csoport is, ami pont a közösségi jellegű csoportot képviseli amit keresel, csak a csoport jellege privát, így lehet a kereső nem adta ki neked.^^"

Köszi a gyors választ! Rákerestem a nevére, meg is van. Eddig nem a privátsága miatt nem találtam, hanem mert a kereső csak a névben keres. Az pedig nem tartalmazza azokat a szavakat, amik eszembe jutottak (magyar, anime, figura). A "figure" szót meg miért írtam volna be, ha egyszer magyar csoportot keresek, ugye :) Security by obscurity, I guess.

Egyébként a vicces dolog az az, hogy a jelek szerint már jelentkeztem is a csoportba, csak elfeledkeztem róla. És most eszembe is jutott, hogy 1,5 éve amikor a legelső figuráimat vettem a Mondoconon, akkor ajánlotta egy fiú és egy lány. (A nevüket természetesen elfelejtettem megkérdezni.) Akkor jelentkeztem is rögtön, ami azóta is függőben van.
Hace 9 meses
IxianNavigatorHace 9 meses#72518815Feltételezem ez alatt az "Anime Figura Adok-Veszek" nevű csoportot érted, igaz? Tehát akkor jelenleg nincs is olyan csoport, fórum, akármi, ami nem az adásvételre koncentrálna, hanem csak általános, közösségi jellegű?

Nem, van egy JAM Figure nevű csoport is, ami pont a közösségi jellegű csoportot képviseli amit keresel, csak a csoport jellege privát, így lehet a kereső nem adta ki neked.^^"
Hace 9 meses
Moriganhace 1 año#51156991A csoport aktivitása teljesen áttolódott a facebookra (létezik ott egy Seti által létrehozott csoport)

Feltételezem ez alatt az "Anime Figura Adok-Veszek" nevű csoportot érted, igaz? Tehát akkor jelenleg nincs is olyan csoport, fórum, akármi, ami nem az adásvételre koncentrálna, hanem csak általános, közösségi jellegű?
Hace 9 meses
Moriganhace 1 año#51156991Tényleg ritkán tévedünk erre, úgy hogy csak most reagálok erre a posztra, de jó lett a háttér és nem gond, hogy az egyik képem köztük van.

Köszi :)

Moriganhace 1 año#51156991A csoport aktivitása teljesen áttolódott a facebookra (létezik ott egy Seti által létrehozott csoport), így ha egyszer lesz kedved csatlakozni, biztosan szívesen látnak a többiek is.

És a meghívást is, de a sok kellemetlenség után örülök, hogy sikerült magam töröltetni FB-ról, és nem valószínű, hogy valaha is visszalépek.
hace 1 año
-OJ-hace 2 años#34452456Unalmamban összedobtam egy hátteret a klubnak a tagok fotóiból
PICTURE #1984452
(remélem, nem veszitek le a fejem, amiért nem kértem külön engedélyt mindenkitől)
+ visszaállítottam publikusra a klubot.
Sok élet már úgysincs itt, így trolloktól nem kell félni,
viszont aki csatlakozni szeretne, az hadd tehesse meg kéregetés nélkül, mert ezzel csak elriasszuk őket.


Tényleg ritkán tévedünk erre, úgy hogy csak most reagálok erre a posztra, de jó lett a háttér és nem gond, hogy az egyik képem köztük van. A csoport aktivitása teljesen áttolódott a facebookra (létezik ott egy Seti által létrehozott csoport), így ha egyszer lesz kedved csatlakozni, biztosan szívesen látnak a többiek is.
hace 1 año
-OJ-hace 1 año#47238146Boldog Új Évet azoknak, akik még erre tévednek
https://pbs.twimg.com/media/DvzzKfpWkAER5I_.jpg


Köszi szépen viszont kívánom :)
hace 1 año
Boldog Új Évet azoknak, akik még erre tévednek

https://pbs.twimg.com/media/DvzzKfpWkAER5I_.jpg
hace 1 año
Waydienahace 2 años#37537786That's great! Truth be told, it can feel a little bit lonely without anyone to talk to. I really am looking forward to being a part of this club and hope it will let me polish my hungarian to a better level! :)

Well, best of luck with that :)

Sadly, there are not many chances to have meaningful conversations in this club, not anymore. As you can check, most topics only get new comments once a month, and no replies. The core members are still here, but most of us are inactive, and only come back here to update our lists (and whine about customs)
hace 2 años
Bringing the hobby to your door.

Staff

Administrador(es)

Miembros177

Imágenes relacionadas1,200

Ítems relacionados32

Entradas relacionadas5